Gastouders

Werkende en studerende ouders willen de beste opvang voor hun kind. Daarbij staan persoonlijke aandacht, veiligheid en betrouwbaarheid centraal. Alles om hun kinderen zich optimaal te laten voelen, waardoor ze zich op een goede manier kunnen ontwikkelen.
Bernespul biedt deze opvang in samenwerking met onze gastouders. Daarom zijn we altijd op zoek naar gastouders in diverse regio’s. Dus ben je gastouder of wil je graag gastouder worden? Laat het ons weten! Omdat de groei die we doormaken zorgvuldig wordt gepland, kan het zijn dat de regio waar je woont nog niet tot ons directe werkgebied behoort.
Alle reacties echter worden zorgvuldig bekeken en er wordt altijd contact opgenomen. Voor meer informatie kun je klikken op het tabblad ‘werken bij’.

De voordelen van het gastouderschap

Als gastouder vang je één tot zes kinderen op hetzelfde moment op. Dit kan in je eigen woning of bij de ouders thuis. Gastouder zijn is leuk en verantwoordelijk werk. Dit werk is erg goed te combineren met de zorg voor je eigen gezin. Als gastouder bepaal je zelf de vergoeding voor je oppaswerkzaamheden.

Verantwoordelijk werk

Als gastouder kies je ervoor om de zorg van andermans kinderen op je te nemen. Dit is een mooie, maar ook verantwoordelijke taak. Er wordt van je verwacht dat je een veilige en vertrouwde omgeving kunt bieden, zodat alle kinderen zich op hun gemak bij je voelen. Daarnaast is het van belang dat de kinderen tijdens de opvang worden begeleid en vermaakt met diverse activiteiten.